måndag 4 augusti 2014

Gott nybakat bröd utan vete, gluten!


Här kommer ett recept på ett gott bröd för dig som inte äter vetemjöl, är lätt baka och är jätte gott med ost och tomat på
Recept:
1,5 dl Mandelmjöl
4 ägg
0.5 dl pofiber
2 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 -2 msk linfrön hela
En halv tsk salt
2 dl riven ost
Smörj formen och ha i solros frön
Rör ihop alla ingredienser och låt sedan stå 10-15 min och svälla lite. Sätt sedan in i ugnen och
grädda i c:a 20 min 200 grader

Detta är super gott bröd som vi i morse hade ost, paprika och tomat på. till det åt vi varsit kokt ägg och drack ordentligt med vatten i denna värme.Vi fick i oss en bra frukost för att orka dagen med både tennis träning och löpning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar